FIAT S.p.a

FIAT S.p.a
Zaštitni znak porodice Anjeli

среда, 23. септембар 2015.

Franzo Grande Stevens - 'desna ruka paterfamilijasa' (porodični advokat)

Franzo Grande Stevens (rođen 13.septembra 1928 godine) je poznati italijanski advokat porodice Anjeli.Pored toga,upravljao je porodični fudbalskim klubom.Bio je jedan od članova famozne 'Trijade'.

Rođen je u Avoli,mjestu u istočnoj siciliji,kao unuk čuvenog Franzo Grandea. Nakon što je diplomirao pravo na Univerzitetu 'Federiko II',preselio se u Torino i počeo raditi kao konsultant za predsjednika FIAT-a Đanija Anjelija.

Franzo Grande Stevens se u svojoj pravničkoj struci iskazao na čuvenom procesu sicilijskoj 'Koza Nostri' u kojem je 'stekao ime'.Kod Đanija je uživao iznimno veliko povjerenje i bio čovjek za jako bitne poslove.Mnogi su smatrali da je u hijerarhiji zaposlenika bio mnogo više od radnika i desna ruka za Đanija.

Nakon smrti Đanija i Umberta ostaje na funkciji porodičnog advokata i onog koji još uvijek uživa veliko povjerenje.U skandalu koji se nedavno dogodio kada je Đanijeva kći Margarita tužila majku i porodicu upravo je Franzo Grande Stevens bio čovjek odluke da porodica ne izgubi ugled i veliku imovinu.

Margarita de Palen je kao nadoknadu dobila nekolicinu vila širom Evrope,ali priča o računu u Švajcerskoj je ostala zatvorena iza porodičnih vrata doma Anjelijevih.

Franzo Grande Stevens




Нема коментара:

Постави коментар