FIAT S.p.a

FIAT S.p.a
Zaštitni znak porodice Anjeli

петак, 22. мај 2015.

''Hazarsko'' porijeklo

Anjeliji su ponos Italije,a Italija nasljednica najveće imperije starog vijeka.Međutim i prva i druga stvar su osporavane.Naročito druga jer mnogi genetičari nastoje dokazati da Italijani nemaju krvne veze s većinskim narodom Rimske imperije.Anjeliji su ponos Italije radi svog uspjeha,ali mnogi dovode u pitanje da su oni Italijani.

Teoretičari zavjere vole reći kako Anjeliji nemaju krv Italije nego Hazarije.Za one koji ne znaju Hazarstan je stari prostor oko današnjeg Turkemnistana.Pod uticajem religija postali su djelimično muslimani,a djelimično judejci.Priča kaže da ima i tu razlike,kada želite saznati da li je neko pravi Jevrejin pitajte ga voli li više novac od Izreaela.Jevreji važe za halapljivce i ''alave'' na novac narodski rečeno ali od svega više vole svoj ''hiljadu godina star san''.

Porijeklom su stari Torinezi,Viljar Perosa je simbol porodice i Vila koja je njihovo vjekovno ognjište. Mada,vrlo vjerovatno zbog tih intriga i svega što je pod velom tajne iznose se i same razne teorije. 

Vila u Viljar Perosi selo dinastije Anjeli koja je vjekovni simbol uspjeha
 

Нема коментара:

Постави коментар